Zagrebački Holding
Hrvatski English
Mapa webaLinkoviInfo kutak

O izložbi

NAJAVA  58. MEĐUNARODNE VRTNE IZLOŽBE FLORAART 
 

Od 29. svibnja do 2. lipnja na prostoru parka Bundek održat će se 58. Međunarodna vrtna izložba Floraart.

I ovog proljeća Bundek će postati najraskošnija cvjetna oaza. “Floraart “, zaštitni znak Zagreba koji na najljepši način nosi poruku njegove prirodne i kulturne baštine očekuje nas od 29. svibnja do 2.lipnja na nikad atraktivnijem izložbenom prostoru Bundeka od 300 tisuća četvornih metara.

Tijekom pet  dana, do nedjelje, 2. lipnja, na najvećem hortikulturnom događaju u ovom dijelu Europe, u organizaciji Podružnice Zrinjevac predstavit će se domaći i strani izlagači.

"Floraart" je prepoznat u Europi i šire te događaj svrstava među slične izložbe u velikim gradovima razvijene europske i svjetske vrtlarske tradicije pa će se tako na izložbi predstaviti najnoviji trendovi u krajobraznom uređenju, prezentirati nova idejna rješenja u uređenju vrtova i zelenih površina te u aranžiranju cvijeća, kao i noviteti u biljnoj proizvodnji i vrtnoj mehanizaciji. Uz prigodnu prodaju cvijeća i sadnica i ove godine organiziraju se zanimljiva predavanja i radionice, atraktivna natjecanja poput tradicionalnog Hrvatskog kupa florista i  natjecanja učenika srednjih škola u aranžiranju cvijeća, a nagrade očekuju i izlagače koji se kandidiraju za najljepši izložbeni prostor.