Zagrebački Holding
Hrvatski English
Mapa webaLinkoviInfo kutak

U suradnji s Art parkom ukrasili smo Zagreb street art crtežima lica i biljkama

Zagrebački Ribnjak, park na Opatovini i Bundek od ovog proljeća krase novi sadržaji - dosad neviđena kombinacija street arta ukrašenog zelenilom i biljkama. Realizacija je to suradnje Floraarta i Art parka kojom najavljujemo 53. Flooraart. a u kojemu će posjetitelji ovih lokacija moći uživati i u nastavku godine.

Crteže potpisuje zagrebački street art umjetnik Boris Bare koji stoji iza projekta Art park, jednog od omiljenih zagrebačkih skrivenih parkova.

Također je i najava suradnje Art parka i Floraarta jer će i tijekom trajanja Izložbe na Bundeku, Art park imati svoju zonu gdje će, uz dobru glazbu i prostor za druženje, umjetnici stvarati nove street art crteže koji povezuju umjetnost i biljke.

Podsjetimo, Floraart se ove godine održava od 28. svibnja do 3. lipnja na više od 300 tisuća četvornih metara otvorednog prostora i dvije tisuće četvornih metara zatvorenog prostora parka Bundek. Uz prigodnu prodaju cvijeća i sadnica i ove godine smo pripremili brojna zanimljiva predavanja i radionice, glazbeni program, dječje kazališne predstave, atraktivna natjecanja poput tradicionalnog Hrvatskog kupa florista i Međunarodnog natjecanja učenika srednjih škola u aranžiranju cvijeća.

Ulaz na Izložbu kao i sva događanja je besplatan.