Zagrebački Holding
Hrvatski English
Mapa webaLinkoviInfo kutak

Politika kvalitete

Osnovna smjernica Zrinjevca je predanost stalnom poboljšanju sustava upravljanja kvalitetom i okolišem.
 
Podružnica Zrinjevac je orijentirana čistom i zdravstveno prihvatljivom okolišu. Svi će zaposlenici Zrinjevca pridonositi slici profesionalnog, prijateljskog i uspješnog društva te svojom djelatnošću na projektiranju, uređenju i održavanju zelenih površina, kao i proizvodnji i prodaji bilja, komposta i supstrata poboljšavati odnos prema okolišu sukladno zakonskim i interno propisanim pravilima.
 
Temeljni cilj Zrinjevca je zadovoljstvo kupaca, odnosno udovoljavanje zahtjevima kupaca uz učinkovito i po okoliš prihvatljivo korištenje prirodnih resursa.
 
Stvaranje sigurnog okruženja i provođenje djelatnosti Zrinjevca obavljat će se u cilju zadovoljstva zaposlenika, uz svijest zaposlenika kako je kvaliteta proizvoda i usluge te pozitivan utjecaj na okoliš rezultat rada svih zaposlenika. Pojedinačno je svaki zaposlenik odgovoran za obavljanje svojih radnih zadataka, sudjelovanju u neprekidnom poboljšanju i smanjenju negativnog utjecaja na okoliš.
 
Zrinjevac poboljšava neposredan okoliš uređenjem i održavanjem zelenih površina, prevencijom zagađenja okoliša svojom djelatnošću i željom za očuvanjem prirodnih resursa.
 
Zeleni Zrinjevac razmišlja globalno, a djeluje lokalno.

 
 
Politika kvalitete
Odluka